Stag Sport, BV Hollandse Kade 21, 1391 JD Abcoude
020 - 210 11 80

Bescherming

De Specialist voor Alles op het Hockeyveld!

Stag Bitjes

De kleurrijke bitjes van Stag Hockey zijn de meest verkochte bitjes op de markt. Deze gebitsbeschermer is gebruiksvriendelijk en licht van gewicht. Het bitje is latexvrij en leverbaar in 11 kleuren. De bitjes zijn ook geschikt voor andere sporten. Het is makkelijk in te passen door eerst in heet water zacht te laten worden en goed te bijten. De bitjes zijn verkrijgbaar in twee maten: Junior (tot 10 jaar) en Senior (vanaf 10 jaar).

Product

Stag Bitje

Maat

Junior (tot 10 jaar) – Senior (vanaf 10 jaar)

Kleur

Transparant – Wit – Geel – Oranje – Roze – Paars – Rood – Royal – Licht Blauw – Groen – Zwart

Prijs

€ 5,25

Opro Bitjes

De Opro gebitsbeschermer is in Engeland ontwikkeld met behulp van een tandarts en een orthodontiepraktijk. Zij onderscheiden zich door de meest optimale pasvorm én bescherming. Opro biedt bescherming voor ieder niveau; van de meest simpele Opro Bronze en Opro Snap tot de meest geavanceerde Opro Platinum. De mondbeschermers dienen vóór gebruik op maat gemaakt te worden met heet water, met uitzondering van de Opro Snap, die als enig bitje zo vanuit de verpakking gebruikt kan worden.

Bijzonder is ook dat Opro garant staat voor gemaakte kosten bij gebitsschade ten gevolge van een incident op het hockeyveld. De hoogte van de dekking is afhankelijk van het gedragen model. Raadpleeg de website van Opro voor de voorwaarden. Verder vindt u de bitjes van Opro “gewoon” in onze webshop.

Stag Scheenbeschermers

Al jaren maakt Stag Hockey scheenbeschermers die geschikt zijn voor alle spelers op elk niveau. Voor iedereen hebben we bescherming die hij of zij nodig heeft. Bijvoorbeeld de “ouwe trouwe” voorgevormde X-Light harde Tibia. Kracht door eenvoud en al jaren een succesitem in ons assortiment. De Tibia heeft ondertussen ook enkele varianten gekregen: de RS, de Pro Light, de Special en de Pro Soft. Allemaal scheenbeschermers met verschillend materiaal en met of zonder klittenband.

Het assortiment wordt gecompleteerd door de Superlite en Xtralite. Voor ieder wat wils. Kijk in de webshop voor alle kleuren, materialen en prijzen en kies de scheenbeschermer die bij jou past.

Stag Handschoenen

De beschermende handschoenen van Stag Hockey bieden optimale bescherming tegen ballen of sticks waardoor je geraakt wordt op de hand of handen. Wij bieden handschoenen voor zowel binnen als buiten, voor elk niveau van bescherming en voor de wens van elke hockeyer, bijvoorbeeld open of dichte hand. Wij hebben in ons assortiment ook handschoenen voor strafcorneruitlopers.