JOB OPENING; Sales Support medewerker

4 Dec 2017

STAG heeft een fijne baan voor een goed georganiseerde, alerte en proactieve, licht-fanatieke en prettig perfectionistische teamgenoot

SALES SUPPORT

De onderneming
Het innovatieve STAG Hockey timmert al 25 jaar in heel hockeyend Nederland met succes aan de weg en opereert vanuit Abcoude. Wij werken in Nederland samen met gespecialiseerde detaillisten(ketens) en leveren via hen complete (club) kleding pakketten, een prachtige collectie STAG hockeysticks, tassen, ballen, handschoenen, scheenbeschermers, kousen en andere accessoires: ook buiten Nederland onderhoudt Stag relaties met gespecialiseerde distributeurs en/of hockey winkeliers.

De functie
Je bent in ons kleine hechte team een echte multi-tasker met een groot commercieel en service-hart voor onze winkeliers en hun klanten.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het behandelen van alle vragen vanuit de klant via telefoon, e-mail en social media.
Wij willen nog actiever worden in de sociale media en jij helpt ons daarbij. Wij verwachten dat je al kunt werken met Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en LinkedIn. Verder is het handig als je kunt werken met Photoshop.

Vereisten
– Minimaal MBO+ werk- en denkniveau
– Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels beheers je goed
– Door de dynamische omgeving moet je snel kunnen schakelen; je bent dus flexibel
– Je bent klantgericht en kan goed luisteren.
– Je bent actief op social media
– je kent de hockeywereld en je kunt de sport met hun gewoonten en gebruiken waar nodig aan onze business partners ‘uitleggen’;
– Hockeyers hebben voor deze baan echt een pré.

Het aanbod
Een lekkere baan vol afwisseling voor 32 tot 40 uur per week, waarin je een belangrijke rol speelt bij het waarmaken van onze kwaliteitsbelofte.
Salarisindicatie: afhankelijk van je opleiding en ervaring. Goede arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend. Oog voor de werk/privé-balans – een kwestie van wederzijdse souplesse.

Contact
Dorien de Bont, namens Staghockey. Je curriculum vitae (met in gescande pasfoto) en je motivatiebrief stuur je per email naar info@staghockey.com.