JOB OPENING; VERKOPER BUITENDIENST

4 Dec 2017

STAG heeft een uitdagende baan voor een allround teamplayer met de ambitie om door te groeien naar onze aanvoerder

VERKOPER BUITENDIENST

De onderneming
Het innovatieve STAG Hockey timmert al 25 jaar in heel hockeyend Nederland met succes aan de weg en opereert vanuit Abcoude. Wij werken in Nederland samen met gespecialiseerde detaillisten(ketens) en leveren via hen complete (club) kleding pakketten, een prachtige collectie STAG hockeysticks, tassen, ballen, handschoenen, scheenbeschermers, kousen en andere accessoires: ook buiten Nederland onderhoudt Stag relaties met gespecialiseerde distributeurs en/of hockey winkeliers.

De functie
Stag biedt je een uitdagend baan in een veranderende-, enerverende en sportieve omgeving. En natuurlijk is het geweldig om in de wereld van je favoriete sport te kunnen werken en om samen met ons in een klein en gezellig team Stag 2.0 vorm te kunnen geven. In deze functie onderhoud je de contacten met de (potentiele) klanten en bouwt de relaties verder uit.

Vereisten
– HBO werk- en denkniveau
– Je kan tegen een stootje en laat je niet zomaar uit het veld slaan
– Je bent klantgericht en kan goed luisteren
– Je hebt een hockeyachtergrond en kan daardoor de communicatie tussen club, winkel en Stag verder stroomlijnen
– Je werkt zelfstandig en planmatig en bent resultaatgericht
– Je bent actief op social media en hebt affiniteit met online marketing
– Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels beheers je goed

Het aanbod
Een uitdagende baan met groei mogelijkheden voor 32 tot 40 uur per week, waarin je de mid-mid wordt bij het uitbouwen van onze klantenkring.
Salarisindicatie: marktconforme beloning inclusief een uitdagende bonusregeling afhankelijk van je opleiding en ervaring. Oog voor werk/sport/privé-balans.
De echte ondernemer met MBI ambitie is zeker ook welkom.

Contact
Dorien de Bont, namens Staghockey. Je curriculum vitae (met in gescande pasfoto) en je motivatiebrief stuur je per email naar info@staghockey.com.