Hollandse Kade 21, 1391 JD Abcoude
0252-524 808
GOEDE KWALITEIT

Al onze producten zijn van topkwaliteit om elke hockeyer op elk niveau optimaal te kunnen laten presteren!

FIJNE SERVICE

Onze medewerkers staan voor jullie klaar om de gewenste producten zo snel mogelijk te leveren op een fijne manier!

SPECIAAL VOOR CLUBS

Een trui, sjaal, hockeybal, shirt of heel tenue speciaal voor jouw vereniging! Wij maken samen met de club een gaaf ontwerp!

WELKOM BIJ STAG HOCKEY!

Op deze website vind je alles over ons assortiment* en kan je in de Stag Hockeyshop terecht om meteen jouw producten aan te schaffen. Hopelijk vind je wat je zoekt en anders kan je contact met ons opnemen via het formulier onderaan deze pagina.

DIRECT NAAR DE SHOP!

*site nog in aanbouw

Over Stag Hockey

Stag is al 
30 JAAR gespecialiseerd hockeymerk

Kwaliteit en een flexibele houding is wat ons drijft. Voor veel verenigingen verzorgen wij de clubkleding, leveren wij de trainingspakken en hun meer clubspecifiek producten. Stag hockeysticks zijn er voor jong en oud, van hout en carbon, voor de recreatieve hockeyer en voor de topper.

Ballen, scheenbeschermers, bitjes en alle andere hockeyartikelen hebben wij beschikbaar, m.u.v. hockeyschoenen.

HET LAATSTE NIEUWS

sticks hockey stag 18 19 2018 2019 pro matrix

Sticks ’18/’19: REVEALING SOON

Natuurlijk is het huidige seizoen 2017/2018 nog bezig en worden de laatste competitiewedstrijden gespeeld en zijn er spannende ontknopingen op elk niveau hockey, maar wij zijn ook al bezig met[…]

Lees meer

Onze nieuwe website!

Eindelijk is ie daar: de nieuwe website van Stag Hockey. Het heeft een fris nieuw design gekregen met informatie over onze producten, maar ook een webshop! Je kan dus ervoor[…]

Lees meer
DE HOCKEYSTICKS(ACCESSOIRES) VAN STAG HOCKEY

Word de ster van jouw team en show jouw skills!

Met de Magic-, Helix-, Matrix- en Pro-lijn hebben we de meest geschikte hockeystick voor iedereen. Strak design en goede kwaliteit geven jou de support op het veld die jij nodig hebt.

IETS SPECIAALS IN GEDACHTE VOOR JOUW CLUB?

Stag Hockey maakt gepersonaliseerde kleding en accessoires, speciaal voor jouw vereniging!

Zoek jij als vereniging een nieuw tenue, een tenue voor een speciale gelegenheid zoals een lustrum, of een accessoire dat je graag volledig zou willen personaliseren. Neem dan hieronder contact met ons op en dan kijken wij samen met een winkel bij jouw vereniging in de buurt naar de diverse mogelijkheden.

Contact met Stag Hockey

Heb jij een vraag, verzoek en/of opmerking, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.